Checka in
Checka ut
Vuxna
Rum
  • Förstklassigt cityläge
  • Samtida Lyxhotell
  • 24 timmars room service
  • Nyöppnade restaurant NOI

SAMTIDA LYXHOTELL I STOCKHOLM

Nobis Hotel är en plats för såväl nöjessökande finsmakare som internationella affärsresenärer. Det förstklassiga läget erbjuder närhet till exklusiva butiker, stadens främsta restauranger och nybrovikens vattenvy. Inredningen är utformad i samarbete med prisbelönta arkitektur- och designstudion Claesson Kovisto Rune. Hotellet andas genomgående elegans, samtida tidlöshet och femstjärnig lyx. Hotellet inrymmer även glamourösa Guldbaren där cocktails utöver det vanliga serveras, samt den spektakulära loungen som inte lämnar någon besviken med sina 28 meter i takhöjd. På hotellet ligger även nyöppnade och omtalade restaurang Noi.

Mer från Nobis Hotel Stockholm

LÄGE, LÄGE, LÄGE...

LÄGE, LÄGE, LÄGE...

Nobis Hotel med ett oslagbart läge på Norrmalmstorg utgör mittpunkten för Stockholm. Njut av närheten till stadens exklusiva shoppingstråk, restauranger och sevärdheter.

GULDBAREN

GULDBAREN

Välkommen till glamourösa Guldbaren på Nobis Hotel. Njut av förstklassiga cocktails utöver det vanliga. Missa inte signaturdrinken Strawberry Basil Smash.

STOCKHOLMSSYNDROMET

STOCKHOLMSSYNDROMET

En sommardag 1973 blev fyra personer från Kreditbanken Norrmalmstorg, som idag huserar Nobis Hotel, tagna som gisslan. Läs mer om dramat här.