Årets kock pop up
Som en del av Nobis Hospitality är vi en stolt sponsor av Årets Kock. Den 21 oktober öppnar vi vår Årets Kock pop up på Bino. Där du har möjligheten att äta rätter framtagna av årets finalister under 4 veckor.
Lär känna vinnaren och finalisterna i Årets Kock 2024
Den 17 oktober vann Michael Andersson den ärofyllda titeln Årets Kock 2024!
Läs mer om årets finalister och varför de vill vinna Årets Kock 2024.
Vill du läsa mer om Årets Kock, klicka här och läs mer på deras hemsida.
Tobias Arndt
Restaurang: Aristo
Matfilosofi: God och smakrik mat, råvaran i fokus helt klart, alltid försöka välja dem bästa råvarorna både i miljötänk och smak.
Mikael Feuk
Restaurang: Gastro Gaspari
Matfilosofi: Det måste vara gott! Gärna lokala råvaror.
Michael Andersson
Restaurang: Celeste
Matfilisofi: Min matfilosofi handlar om att laga enkel och god mat med nya utryck, där inspirationen kommer från traditonella grunder.
Magnus Åkerström
Restaurang: Bibliothek
Matfilosofi: Höga smaker och oväntade kombinationer. Norden ligger närmst hjärtat men svänger gärna ut och kombinerar med andra kulturer.
Harald Linder
Restaurang: Persona
Matfilosofi: Jag har alltid haft en stor kärlek till råvaror och producenter. Älskar att kunna träffa bönder som gör något de brinner för och få chansen att förädla deras råvaror.